vitrina vacii verzi

Azi, 1 septembrie, se indeplineste un vis simpatic si drag al prietenei mele Vaca Verde. Recunosc ca am incurajat-o pe VV sa arate lucrusoarele pe care le face cu placere sau care ii fac placere si am impartasit de la inceput  ideea ei, iar spiritul pe care il va avea Vitrina Vacii Verzi e si pe gustul meu.

Deci, va anunt cu bucurie ca se lanseaza la apa Vitrina, iar vorbele autoarei sunt mai potrivite decat orice prezentare, sa citam:

„Pe la începutul anului v-am povestit depre pasiunea mea pentru haine si accesorii colorate, despre plăcerea de a transforma şi recondiţiona, despre colecţia de bijuterii Coryamor şi despre intenţia de aloca un spaţiu separat, alt blog, unde să expun lucruşoare frumoase, cu poveste, făcute de mine sau de alţii sau pur şi simplu cumpărate de prin târg. Am tot amânat din diverse motive, dar acum că s-a terminat vacanţa şi ne-am adunat de pe drumuri, a venit momentul să deschid, pentru voi, VITRINA.
N-o să fie o vitrină în sensul clasic, cu produs şi preţ afişat, nu e un magazin, ci un loc de întâlnire, de stat la taclale, un loc care să vă inspire şi să vă coloreze viaţa. Încă de la început ţin să precizez că va fi, ca şi celelalte bloguri ale mele, un blog subiectiv – nu o sa prezint nimic din ce nu am testat, probat şi avizat, nu agreez absolut deloc lucrurile făcute la normă, produsele handmade de calitate îndoielnică şi nici ideea de oricum ar fi, doar pentru că e… la modă.
Aşadar, acestea fiind spuse, declar deschisă VITRINA VACII VERZI, vă aştept în vizită acolo.
Distracţie plăcută!”

Succes, Vitrino! 🙂

Reclame

6 gânduri despre „vitrina vacii verzi

  1. Vaca Verde spune:

    multumesc pentru implicare si mai ales pentru rabdare si consecventa cu care ai incurajat aparitia vitrinei! raman datoare! 😉

  2. Zazuza spune:

    ce frumooooooooooooooos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s