alte wilme

Ati vazut deja cat de mult imi place sa dau viata noua unor mici obiecte fara importanta, cum imi place sa le transform si centrul atentiei. In plus, aceste pietre si scoici si… (dar nu vreau sa stric viitoare surprize) reprezinta ceva pentru mine, stiu exact de unde le-am cules, adus, cine mi le-a dat sau ce imi inspira.

green-wilma

Stiu de unde vine bucatica aceasta de  marmura: dintr-o regiune numita Caldas de Rainha, aflat la nord de Lisabona, in care se fabrica multa olarie si mult artizanat, fiind faimoasa pentru asta. Acolo stau niste oameni care-mi sunt foarte dragi, si pe care ii vizitez de cateva ori pe an. Acolo sunt si bucatele de marmura foarte frumoase, fructe extraordinare, dulciuri specifice foarte interesante, de acolo cumpar si bilele de lemn pentru inele.

fuscia-wilma

De acolo ma intorc intotdeauna plina de energie si de idei. Acolo gasesc intotdeauna minunatii facute din lut, pe care de obicei le pozez pana la epuizare.

espanta-espiritos-cristina

Casa cumnatilor mei se afla pe o colina, cu o vedere superba in jur, dealuri si livezi, pasuni si cateva case doar, in zare. E liniste si pace acolo, se poate lucra in voie si dormi la fel…

broieras

De acolo ma intorc intotdeauna cu pungute pline cu „material”, lucruri pe care le strang de ani de zile in ideea ca intr-o buna zi sa fac ceva cu ele (spre amuzamentul celor din jur, bineinteles: „ce faci cu pietroaiele alea? si cu atatea scoici”? etc.)

fuscia-wilma-pendant

Iata ca a venit si timpul lor, al pietricelelor, si sunt tare incantata…

7 gânduri despre „alte wilme

 1. honeybunny spune:

  dulciuri? ce dulciuri? mi-e pofta.. si eu care tre sa ma apuc de regim.. oh, well… eu am pastrat o castana ridicata de pe o strada din landstadt ani buni in acelasi buzunar din aceeasi gentuta.. aveam cu mine o parte dintr-o amintire placuta..

 2. honeybunny spune:

  landshut voiam sa zic.. m-am incurcat… 😦

 3. coreamor spune:

  ok, daca vrei intr-adevar sa stii, acolo se vand prajituri in forma de penis, na!

 4. honeybunny spune:

  mda, multumesc ca mi-ai distrus iluzia unor dulciuri minunate…:)) cred ca e cazul sa trec la regim 😀

 5. TiBi spune:

  i love chocolate! yamy!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s